Vi se nalazite na: Početna > Zidne tapete

Zidne foto tapete

Izradna zidnih foto tapeta

Zidne foto tapete

Ukoliko imate želju i potrebu da ukrasite vaš stan, kuću ili poslovni prostor foto tapete su idealan izbor. Naša bogata ponuda dizajn rješenja foto tapeta će unijeti žive boje u vaš dom. Imate mogućnost da birate od jednodijelnih, četverodijelnih do osmodijelnih foto tapeta s motivima apstrakcije, modernog dizajna, prirode, gradova, cijeća itd. Foto tapete štamamo na visokokvalitetnom papiru.

Savjeti za izbor tapeta

Pored foto tapeta za kuće i stanove foto tapete za poslovne prostore su jako popularna i isplativa investicija. Za relativno niske troškove potpuno promijenite ambijent prostora bilo da se radi o restoranu, frizerskom salonu ili poslovnom uredu. Ukoliko želite da rebrendirate vaše poslovne kancelarije možete birati foto tapete modernog i urbanog dizajna. Ukoliko pak želite rebrendirati restoran onda su idelne foto tapete sa motivima prirode i vodenog svijeta.

Kako se štampaju i postavljaju tapete?

Naše tapete su 100% sigurne po zdravlje ljudi koji borave u prostorijama u kojima su foto tapete. Štampaju se eko solvent bojama koje su predviđene za štampu unutrašnjih površina. Eko solvent boje su ekološki prihvatljive i nemju miris što ih čini idealnim za štampu zidnih tapeta. Postavka zidnih foto  tapeta nije komplikovana tako da to mođete i samu uraditi u svome domu korisržteći obično ljepilo za tapete.  

Najčešće postavljana pitanja za zidne tapete

Poštovani, izradu i isporuku zidnih foto tapeta možete naručiti putem forme za slanje upita na stranici – zidne foto tapete. Drugi način je preko viber broja koji se nalazi u vrhu stranice.

Poštovani, foto tapete koje se štampaju u našoj štampariji su sigurne po zdravlje ljudi.

Poštovani, možemo vam ponuditi veliki broj dizajnerskih rješenja s raznim motivima od prirode, vodenog svijeta, te urbanog dizajna i motiva za djecu.

Poštovani, odštampane zidne foto tapete šaljemo na sve adrese u BiH.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”