Vi se nalazite na:  Početna  >  Promo materijali  >  Kišobrani

Kišobrani sa štampom

Promo kišobrani sa štampom

Kišobrani sa štampom

Bilo da pada kiša, bilo da sunce sija reklamna poruka sa vašeg promo kišobrana sa odštampanim logotipom šalje poruku svim ljudima oko vas. Kišobrani sa logotipom nisu standardni promo artikli i upravo zbog toga možete biti drugačiji i istaknutiji kod vaših postojećih ili novih kupaca. Kod promo kišobrana imate mogućnost da odštampate vaš logotip ili reklamnu poruku i na furolu i na platno kišobrana što mi u svakom slučaju preporučujemo. 

Reklamni kišobrani

Reklamni kišobrani su promo artikli koji se idelano kombinuju sa drugim promo materijalima kao što su reklamni kačketi, reklame hemijske, reklamni upaljači, reklamne majice, reklamni cekeri itd. Idealan dio godine za kupovinu kišobrana sa štampom je tzv. “novogodišnja sezona” u novembu i decembru kada se kupuju i drugi promo artikli i na taj način kombinujete vaš promo set. Možete štampati vaš logotip ili reklamnu poruku u jednoj ili više boja i pri tome je neophodno uskladiti boju kišobrana sa vašim korporatvnim bojama. Svi kišobrani iz naše ponude su predviđeni za štampu vašeg logotipa ili reklamne poruke.

Štampa na kišobrane

Suština marketinga je da budete drugačiji, a samim time i prepoznatljiviji. Svako ulaganje u marketing mora da donese rezultate u obliku novih kupaca i povećanja prometa. Pošto smo već rekli da reklamni kišobrani sa štampom nisu standardni promo artikli samim time vašim poslovnim patnerima dajete vrijednost koja vas izdvaja iz mora promo artikala koji su uobičajeni. U svakom slučaju vašem poslovnom partneru dajete reklamni artikal koji ima i upotrebnu vrijedost jer vašeg partnera možete spasiti od jake kiše ili pljuska. 

Najčešće postavljana pitanja za kišobrane

Minimalna količina kišobrana za naručiti sa štampom je 10 komada.

Štampu na kišobrane vršimo preslikačem i sito štampom.

Promo kišobrane isporučujemo u roku 3-5 dana u  zavisnosti od količine.

Promo kišobrane isporučujemo na vašu adresu bilo gdje u BiH.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”