Vi se nalazite na:  Početna  >  Display sistemi  >  Rollup banneri

Rollup banneri

Štampanje izrada rollup bannera

Rollup banneri

Rolobaneri ili roll up banneri su najčešće korišteno marketing sredstvo za promociju i vizuelnu komunikaciju kada je potrebno brzo brendiranje prostora. Zahvaljujući praktičnoj konstrukciji vrlo brzo se sklapaju i rasklapaju te vrlo brzo skreću pažnju potencijalnih kupaca. Roll up banner se može koristiti gotovo u svakoj situaciji i mjestu kao npr. holu zgrade, press konferenciji, stepeništu, sali za sastanke itd. Roll up banneri se sastoje od aluminijumske konstrukcije i reklamnog bannera. Štampa vašeg željenog dizajna se radi na ceradnom banneru ili polipropilenskom platnu. Platno na roll up banneru se može zamijeniti u svakom trenutku po potrebi. Uz svaki naručeni rollup banner kupac dobija i originalnu torbu za transport i skladištenje.

Dimenzije rollup bannera

U ponudi imamo četiri dimenzije roll up bannera: 85x200cm; 100x200cm; 120x200cm; 150x200cm. Rollup banner ili rolobaner se sastoji od aluminijumske konstrukcije i reklamnog bannera (površine na kojoj se štampa vaš dizajn). U zavisnosti od prostora koji se želi brendirati možete birati dimenziju roll up bannera. Najčečća dimenzija roll up bannera je 85x200cm, a samim time i najpovoljnija. Štampa na roll up banneru se radi na cerdnom banneru ili polipropilenskom platnu. Mehanizam roll up bannera je jako jednostavan za sklapanje i rasklapanje.

Štampa izrada rollup bannera

Štampa roll up bannera se radi digitalnom štampom velikog formata. U našoj štampariji sve promo displeje štampamo ekološki prihvatljivim bojama bez mirisa. Sve naše roll up bannere bez ikakve brige možete brzo postaviti u manje ili veće prostore koje je potrebno brendirati, a da ne osjetite miris grafičke boje ili neke druge hemikalije. Kod udisanja ne štete zadravlju. Uz roll up bannere dobijate i profesionalnu torbu u kojoj se roll up banner transportuje i na taj način je osiguran od oštećenja i grebanja. 

Najčešće postavljana pitanja za rollup bannere

U ponudi imamo sljedeće dimenzije roll up bannera: 85 x 200 cm; 100 x 200 cm; 120 x 200 cm; 150 x 200 cm.

Vaš dizajn štampamo na ceradnom banneru ili polipropilenskom platnu.

U zavisnosti od količine rok isporuke je 2-3 dana.

Ukoliko nemate grafički dizajn za roll up banner mi vam možemo ponuditi uslugu dizajna.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”