Vi se nalazite na: Početna > Štampa velikog formata

Digitalna štampa velikog formata

Štampa velikog formata

Digitalna štampa velikog foramta. Štampa na ceradi, izrada ceradnih bannera, štampa na folijama, štampanje city light postera, brendiranje izloga i još mnogo toga.

Digitalna štampa velikog formata?

Digitalna štampa velikog formata u vremenu savremenog oglašavanja i marketing kampanja ima široku primjenu i koristi se se za izradu za city light postera, bilborda, brendiranja vozila, brendiranja izlog, ceradnih bannera itd. Štampa velikog formata omogućava da na efikasan način reklamirate svoj posao. Bilo da poslujete u građevinskoj industriji, farmaceutskoj industriji, marketing sektoru, proizvodnji u nekom trenutku ćete trebati štampu na foliji, brenidranje auta, izradu ceradnih bannera, katanje slova na vozila, brendiranje poslovnica ili nešto drugo iz naše ponude. Digitalnu štampu vršimo tzv. eko solvent bojama koje su ekološki prihvatljive i bez neugodnog mirisa. Na taj način smo u mogućnosti brendirati i unutrašnje prostorije kao i vanjske prostore. 

Najčešće postavljana pitanja za štampariju

U digitalnoj štampi velikog formata u našoj štampariji možete štampati na foliji, štampati na ceradi, štampati na blue back papiru, štampati na city light papiru.

Sve odštampane materijale dostavljamo na adrese u BiH. Pored dostave vršimo i postavku folija, cerada i drugih materijala na svim lokacijama u BiH.

Boje kojima vršimo digitalnu štampu su bez mirisa i prihvaljive su za unutrašnje prostorije.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”