Vi se nalazite na:  Početna  >  Kalendari

Kalendari

Kalendari štampanje i izrada

Stolni kalendari

Uprkos sve većoj digitalizaciji svakodnevnog života, fizički kalendari su popularna alternativa kalendarima na kompjuterima i mobilnim uređajima. Oni također nude prednost personalizacije: štampani kalendari mogu se personalizirati vašim korporativnim dizajnom i logotipom itd. U smislu samog brendinga, fizički kalendari također imaju jasnu prednost u odnosu na digitalne verzije. Pojedinačne slike, fontovi, boje – sve ovo možete odštampati na kalendaru prema korporativnom dizajnu.

Stolni kalendar jednolist

U našoj štampariji možete štampati četiri vrste kalendara: zidne kalendare, stolne kalendare, džepne kalendare i stolne planere sa kalendarom. Sve vrste kalendara dostupne su u više verzija. Zidne kalendare možete štampati kao jednolist kalendare i kalendare sa 13 listova u formatima od A3 do B2. Zidne kalendare također možete štampati kako trodijelne ili četverodijelne. Stolne kalendare možete štamati kao stolne kalendare jednoliste ili stolne kalendare sa 13 listova sa spiralnim uvezom. Džepne kalendare možete štampati u jednoj dimenziji sa plastifikacijom ili bez plastifikacije. Stolne planere možete štampati u više dimenzija i sa izborom tvrdih korica ili korica od 350gr papira.

Stolni kalendari sa 13 listova

Raspon papira za kalendare u štampariji je također raznolik: birajte između kunstdruck papira, offset papira te različitih vrsta kartona. Za kalendare sa slikama preporučujemo kunstdruck papir  za realističan izgled vašeg korporativnog dizajna. Najpopularnija vrsta papira za novogodišnje planere je kunstdruck papir gramature 150 g/m². Stolni i zidni kalendari se najčešće naručuju sa kunstdruck papirom debljine 170 g/m², dok se zidni kalendari jednolisti naručuju sa kunstdruck papirom 350 g/m².

Najčešća poslavljana pitanja za stolne kalendare

Poštovani, u ponudi imamo sljedeće vrste kalendara:

  • Zidni kalendari (zidni kalendari tzv. jednolisti, zidni kalendari sa 13 listova, zidni kalendari trodijelni i četverodijelni)
  • Stolni kalendari (stolni kalendari jednolisti, stolni kalendari sa 13 listova spiralnog uveza)
  • Džepni kalendari
  • Stolni planeri

Poštovani, ukoliko vam je potreban grafički dizajn kalendara možemo vam ponuditi grafički dizajn.

Poštovani, u zavisnosti od vrste kalendara minimalna količina se kreće od 300 do 500 komada.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”