Vi se nalazite na:  Početna  >  Promo materijali  >  Štampa na majice

Štampa na majice

Majice sa štampom

Štampa na majice

T-shirt ili polo majice sa štampom su neizostavni promo artikli na svim događajima, manifestacijama, sajmovima. U štampariji FERAL možete pronaći t-shirt i polo majice u ženskoj i muškoj varijanti. Odštampajte na majice vaš brend, logotip ili pozdravnu poruku. Naše majice su proizvedene od 100% pamuka. Štampu na majice sa slikom po želji možete naručiti kod nas, a možete birati i boju pamučne majice sa štampom. Veličine pamučnih majica sa štampom idu sljedećim redoslijedom: veličina majice XS, veličina majice S, veličina majice M, veličina majice L, veličina majice XL i veličina majice XXL.

Majice sa štampom

Print na majice u punom koloru preslikačem flex. Sito štampa na majicama, kačketima i duksericama je najbolji izbor zbog kvaliteta štampe. Sito štampa na majicama je otporna na pranje. Direktna digitalna štampa na majicama, kačketima, duksericama je najsavremenija tehnologija štampe. Naši kupci promo materijala mogu birati način na koji žele štampanje logotipa na majicama, kačketima, duksericama i drugim materijalima. Direktna digitalna štampa na majicama je otporna na pranje.

Print na majice

Ukoliko nemate gotovu grafičku pripremu za štampu logotipa na majice u našoj štampariji možete dobiti i uslugu grafičkog dizajna ili grafičke pripreme. Imajuću u vidu dugoročnu saradnju sa svim našim kupcima grafičke pripreme pohranjujemo u arhivu tako da vi u svakom momentu možete dobiti vaš grafički dizajn logotipa za upotrebu. Sa odštampanim logotipom na majicama u boji koja odogovara vašem korporativnom identitetu vaši uposlenici će izgledati profesionalnije. Na taj način će vaš logotip stići među potencijalne kupce. Brendirajte sebe i vašu kompaniju majicama sa štamom vašeg logotipa.

Najčešća poslavljana pitanja za majice sa štampom

Minimalna količina majica sa štampom logotipa  je 10 komada.

Štampu na majice vršimo preslikačem, sito štampom i direktnom digitalnom štampom.

Odštampane majice isporučujemo u roku 3-5 dana u zavisnosti od količine.

Odštampane majice dostavljamo na sve adrese u BiH.

Logotip vaše firme prilagođavamo svim pozicijama na majici na kojima želite da bude apliciran.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”