Vi se nalazite na:  Početna  >  Promo materijali  >  Reklamne šolje

Promo reklamne šolje sa štampom

Štampa na šolje

Reklamne šolje sa štampom

Promo reklamne šolje sa štampom su popularni promo artikli i kod kompanija i kupaca. Svaki dan držimo šolje u rukama, obično uz jutarnju kafu. Na ovaj način, vaša reklamna poruka mogla bi se staviti u fokus kupca. Stoga iskoristite priliku da na ovom reklamnom artiklu za promociju podignete svijest o svom brendu i odštampate pojedinačne šolje kao promo poklone. Šolje za kafu sa vašim logotipom takođe se mogu savršeno postaviti u vašu kancelarijsku kuhinju i tako obezbjediti ujednačen izgled čak i pred poslovnim partnerima kada dođu u vašu kompaniju.

Štampa na šolje

Ukoliko u našoj štampariji naručite reklamne šolje sa štampom imate veliki izbor: Naše reklamne šolje sa štampom dostupne su u različitim bojama. Većina njih je izrađena od keramike, a neke imaju i kašičicu i dodatni držač. Kod nas također imate mogućnost da odštampate posebne reklamne šolje i da se istaknete iz gomile svojom reklamnom porukom, uključujući logotip vaše kompanije. Na primjer, šolja za kafu PS-01 idealna je kao šolja za aplikaciju fotografija zbog svoje svestrane površine za štampu korištenjem sublimacijske štampe.

Promo šolje sa logotipom

Prije nego dizajnirate pripremu za šolje, svakako biste trebali uskladiti boje logotipa, reklamne poruke i boju šolje. Vaš logotip, naziv kompanije, reklamna poruka, fotografije na cijeloj površini koje najbolje prenose vašu reklamnu poruku kompanije mogu se koristiti kao motiv za dizajniranje grafičke pripreme. Sve to reklamnu šolju čini idealnim promo poklonom u novogišnjoj zezoni ili van nje. Šolja sa logotipom je promo artikal koji se idealno kombinuje sa drugim promo artiklima kao što su promo olovke, usb stikovi, privjesci itd.

Najčešće postavljana pitanja za promo šolje

Minimalna količina promo šolja za naručiti je 10 komada.

Štampu na kišobrane vršimo sublimacijom.

Promo kišobrane isporučujemo u roku 3-5 dana u  zavisnosti od količine.

Promo kišobrane isporučujemo na vašu adresu bilo gdje u BiH.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”