Vi se nalazite na: Početna > Brendiranje vozila

Brendiranje vozila i auta

Brendiranje auta

Brendiranje auta i autografika

Brendiranje auta ili autografika tranformiše vaše poslovno vozilo u pokretnu reklamu. Brendiranje auta je najpovoljniji način da prezentujete vašu kompaniju i posao kojim se bavite. Vozilo može biti potpuno brendirano (full branding) ili djelimično brendirano (katanje slova i natpisa i slično). Sva vozila brendiramo visokokvalitetnom folijom za autografiku. Foliju za brendiranje auta premazujemo tečnošću za zaštitu folije i tako osiguravamo kvalitetnu foliju za brendiranje auta. 

Brendiranje vozila

Brendiranje auta jača korporativni identitet vaše kompanije. Brendiranje vozila šalje jasnu poruku vašim potencijalnim kupcima. Brenidiranjem auta vi vaše vozilo pretvarate u pokretnu reklamu. Bez obzira da li ste na putu ili ste na parkingu vi brendiranim vozilom provomovišete vašu kompaniju. Pored štampe na foliju za autografiku bitan dio posla je i samo postavljanje folije na vozilo. Postavljanje folije u mnogome zavisi od kvaliteta folije za brendiranje vozila.

Full branding auta i ispisivanje vozila

Full bradning auta ili potpuno brendiranje vozila je tehnika obljepljivanja auta folijom na cijelij površini auta. U ovoj tehnici brendiranja vozila svaki dio vozila je prekriven folijom, čak i krov vozila. Kod full brendirtanja auta u mogućnosti ste cijeli korporativni identitet aplicirati putem folije na vaše vozilo. Ova tehnika je idealna za reklamiranje brendova. Pored full brendiranja vozila postoji i tehnika ispisivanja auta. To znači da se željeni tekst izreže ili kata i sama slova ili tekst se aplicira na željenu poziciju na autu. Ispisivanje auta tj. slova mogu biti u različitim bojama po vašoj želji.

Najčešće postavljana pitanja za brendiranje auta

Brendiramo sve vrste putničkih, poslovnih i teretnih vozila.

Sva auta brendiramo ili na našoj i vašoj adresi po dogovoru.

Foliju za brendiranja auta premazujemo tečnošću za zaštitu folija tako je da folija zaštićena od sunca i pucanja.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”