Vi se nalazite na:  Početna  >  Offset štamparija  >  Rokovnici i planeri

Rokovnici i planeri

Reklamni rokovnici i planeri

Reklamni spiralni rokovnici i planeri

Personalizovani rokovnici i planeri sa tvrdim koricama. Štamparija FERAL printing d.o.o. Sarajevo izrađuje personalizovane spiralne rokovnike sa logotipom vaše firme. Dimenzije rokovnika koje imamo u pondi su: spiralni rokovnik B5, spiralni rokovnik A5 i spiralni rokovnik A4. Korice rokovnika štampamo u koloru, a štampa na unutrašnjim listovima je u jednoj boji. Na svakoj stranici spiralnog rokovnika je štampan logo vaše firme, te eventualno kontakt podatke i web stranicu vaše firme. Spiralni rokovnici sa tvrdim koricama su jako popularni koroporativni promo materijali.

Reklamni rokovnici šiveni koncem

Za rokovnike sa tvrdim koricama nudimo dvije vrste uveza: spiralni uvez rokovnika i rokovnici šiveni koncem. Rokovnici sa tvrdim koricama šiveni koncem su elegantni korporativni materijali sa dizajnom vaše firme. Kao i kod spiralnij rokovnika  i rokovnike šivene koncem izrađujemo prema vašem korporativnom dizajnu. Korice rokovnika su debljine 2mm, a kupac ima mogućnost da bira između gloss ili matt plastifikacije korice. Knjižni blok rokovnika izrađujemo od offset papira 80gr.

Stolni planeri 2024

Stolni planner su novitet u ponud štamparije FERAL printing d.o.o. Sarajevo. U ponudi imamo stolni planer sa evidencijom za svaki sat, dan, sedmicu i mjesec tako da korisnik ima mogućnost planiranja svakog dana ili sata. Dimenzije stolnog planera su 297 mm x 130 mm. Stolni planer sa spiralnim uvezom je popularan korporativni arikal. Na stolne planere štampamo logotip vaše firme, kontakt podatke i web stranicu vaše firme.

Najčešće postavljana pitanja za rokovnike

U ponudi imamo rokovnike sa spiralnim uvezom i rokovnike šivene koncem.

Rokovnike izrađujemo u 3 formata: B5, A4 i A5.

Rokovnike isporučujemo u roku 3 – 5 dana od dana narudžbe.

Za sve artikle nudimo i uslugu grafičkog dizajna.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”