Vi se nalazite na:  Početna  >  Reklamne kocke

Brendirane kocke punjene papirom

Papir u kocki

Papir u kocki

Brendirane reklamne kocke ili papir u kocki sa vašim korporativnim dizajnom je prepoznatljiv reklamni ili promo artikal i sastavni su dio narudžbe reklamnog promo materijala za novu godinu. Reklamne kocke su su jako kvalitetan reklamni artikal gdje je kompanija u mogućnosti aplicirati svoj grafički dizajn, logotip, slike i kontakt podatke. Papir omota je kunstdruck 350 gr, a papir unutrašnjih listova je offset 80gr. Dimenzija brendirane kocke je 8 x 8 x 4 cm. Imate mogućnost biranja gloss ili matt plastifikacije za vaše odštampane reklamne brendirane kocke. Po želji možete odabrati i opciju sa odštampanim logotipom vaše kompanije na svakom listiću.

Brendiranke papirne kocke sa vašim dizajnom

Ono što čini reklamne brendirane kocke popularnim je to što možete na omot kocke aplicirati bilo koji grafiči dizajn. Reklamne kocke punjene papirom su reklamni artikal koji se idealo kombinuje sa drugim promo artiklima kao što su reklamne kese/vrećice, reklamne hemijske olovke, reklamni notesi, reklamni kišobrani, stolne mape itd. Idealan su promo artikal za poslovne događaje kao što su sajmovi, poslovni susreti, poslovni sastanci itd. Na svakm listiću je odštampan logotip vaše kompanije, a možete također birati da li želite sjajnu ili mat plastifikaciju. Brendirana kocka je idealan promo poklon s kojim možete na jedan diskretan način biti stalno prisutni na stolu vaših potencijalnih kupaca.

Brendirane kocke kao promo artikli

Novogodišnji promo artikli su nezamislivi bez brendiranih promo kocki. Pored toga što estetski jako lijepo izgledaju i pričaju priču o vašoj kompaniji, vi zapravo vašem poslovnom partneru dajete i upotrebnu vrijednost. Tokom cijele godine vaše brendirane kocke su podsjetnik vašim partnerima na vas i vašu kompaniju. Ukoliko im uz to poklonite i brendirani rokovnik, vašu reklamnu vrećicu kesu i promo olovku vi ste kompletirali jedan promo set promo materijala. Reklamne kocke se idealno kombinuju i sa štamparskim proizvodima kao što su stolne mape, zidni kalendari, stolni kalendari, spiralni rokovnici. Ukoliko nemate grafički dizajn u našoj štampariji možete pronaći sve što vam je potrebno za vašu reklamni kampanju.  

Najčešće postavljana pitanja ra reklamne kocke

Za vanjski omot kocke se koristi papir kunstdruck 350gr, a za unutrašnje listiće se korisit papir offset 80gr.

Dimenzije reklamne kocke punjene papirom su 8 x 8 x 4 cm.

Najmanja količina brendiranih kocki za naručiti je 70 komada.

Poštovani, ukoliko nemate grafički dizajn (pripremu) mi vam možemo ponuditi profesionalnu uslugu grafičkog dizajna brendiranih kocki.

Rok isporuke odštampanih brendiranih kocki je 3-5 radnih dana.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”