Vi se nalazite na:  Početna  >  Brendiranje izloga

Brendiranje izloga poslovnih prostora

Brendiranje poslovnih prostora

One Way Vision (šupljikava) PVC folija

Brendiranje lokala, brendiranje staklenih površina izloga, digitalna štampa prozorske grafike se vrši digitalnom štampom velikog formata na samoljepljivim PVC folijma. Digitalnom štampom na One Way Vision (šupljikavoj) foliji i katerskim rezanjem PVC folija dobija se ono što se naziva ispisivanje ili brendiranje izloga folijama. Brendiranje ili ljepljenje izloga je najbolji način da privučete potencijalne kupce u Vašu firmi ili radnju. Iskoristite Vaš izlog kao reklamni prostor koji će Vam pomoći da na najbolji način privučete ciljnu grupu kupaca. 

Osnovna karakteristika one way vision (šupljikave) folije je ta da vi dok sjedite u radnji vidite sve vani, a prolaznici vide samo vašu reklamnu poruku i dizajn koji ste odabrali. Zbog toga je brendiranje izloga šupljikavom folijom najpopularniji način brendiranja poslovnih prostora i drugih staklenih površina.

Brendiranje izloga punom folijom

Prozorska grafika pruža neograničenu mogućnost brendiranja poslovnih prostora, lokala, kancelarija i drugih prodajnih mjesta. Možete oblijepiti folijom samo dijelove stakla izloga ili cijelo staklo, a imate i opciju iskruživanja teksta kao npr. rado vrijeme, adresa, kontakt telefoni itd. Koristeći standardnu štampanu pvc foliju kompletno zatvarate stakla tako da ne vidite vani, a ne vide ni vas kada ste u prostoru. Brendiranje staklenih površina je idealno kod prodaje ili izavanja poslovnog prostora. Odštampane folije se lahko skidaju i nakon kratkog vremena brendiranje staklene površine ili izloga je moguće i to sa novim dizajnom.

Brendiranje izloga šupljikvom folijom

U našoj štampariji možete dobiti i uslugu lijepljenja tj. postavke odštampanih folija na svima adresama u BiH. Brendiranje izloga je završeno tek kada se sve odštampane folije postave. Prilikom slanja upita za brendiranje izloga izaberite opciju koja vam je optimalna. Možete birati da vam mi završimo kompletno brendiranje izloga zavšno sa lijepljenjem odštampanih folija ili možete naručiti folije na vašu adresu ili da vi sebi lijepite. Postavka folija na izlog je zahtijevan posao i podrazumijeva stručnu uslugu koja će dati najbolji rezultat.

Najčešće postavljana pitanja za brendiranje izloga

Poštovani, u ponudi imamo one way vision tzv. šupljikavu foliju i standardnu punu pvc foliju.

Poštovani, pored štampe folija i brendiranja imamo u ponudi i uslugu samog grafičkog dizajna i vizualnog rješenja cijelog brendinga.

Poštovani, po dogovoru dolazimo na lice mjesta i lijepimo folije tj. završavamo kompletan posao.

Poštovani, dimenzije možete uzeti i vi sami vrlo lahko tako što metrom izmjerite staklene površine i zapišete na papir. Nakon toga te dimenzije pošaljete nama putem e-maila ili vibera. Ukoliko je neophodno dolazimo na lice mjesta da uzmemo dimenzije.

Poštovani, u zavisnosti od broja kvadrata i zahtjevnosti posla brendiranje završimo najkasnije u roku 7 dana.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”