Vi se nalazite na:  Početna  >  Promo materijali  >  Zidni satovi

Zidni satovi

Zidni satovi sa štampom

Zidni satovi

U ponudi imamo širok izbor reklamnih eko kesa i cekera različitih boja i dimenzija. Svi cekeri su izrađeni od ekološki prihvatljivog biorazgradivog materijala. Štampa logotipa na eko cekere u jednoj boji i u koloru. Ukoliko želite  da na Vašim eko cekerima odštampate logotip firme, reklamni slogan ili možda sliku proizvoda to možete odraditi u jednoj boji, dvije boje, tri boje ili koloru. U ponudi imamo i grafikčki dizajn pripremu za vaše reklamne eko cekere. Ceker ili platnena eko vrećica je popularan poslovni promo artikal, a najčešće se koristi za promociju artikala ili proizvoda na sajmovima, promociji trgovačkih lanaca i drugim marketing kampanjama.

Promo satovi

Pored biorazgradivih eko cekera u ponudi imamo i pamučne sublimacijske eko cekere sa štampom logotipa ili reklamne poruka. Postoji nekoliko tehnika štampe na eko cekere i pamučne eko cekere. Najpopularnija tehnika štampe na eko cekere je štampa preslikačem i sito štampa na eko cekre i sito štampa na pamučne cekere. Štampa na eko cekere u jednoj boji, štampa na eko cekere u dvije boje, štampa na eko cekere u tri boje, štampa slike na eko cekere i štampa na eko cekere u koloru.

Štampa na satovima

U ponud imamo eko cekeri sa kratkom ručkom, eko cekeri sa dugom ručkom, pamučni cekeri sa dugom ručkom. Težina eko cekera 80 i 90 grama. U ponudi imamo eko ckeri crvene boje, eko cekeri plave boje, eko ckeri crne boje, eko cekeri bijele boje, eko cekeri bež boje, eko cekeri žute boje. Pamučni eko cekeri su izrađeni od 100% pamuka. Pamučni eko cekeri su najkvalitetniji cekeri sa štampom koje imamo u ponudi. Štampa na pamučnim cekerima radimo u nekoliko različitih tehnika štampe. Pamučni cekeri sa štampom.

Najčešća poslavljana pitanja za zidne satove

Minimalna količina eko cekera sa štampom logotipa  je 10 komada.

Štampu na eko cekere vršimo preslikačem, sito štampom i direktnom digitalnom štampom.

Odštampane eko cekere isporučujemo u roku 3-5 dana u zavisnosti od količine.

Odštampane eko cekere dostavljamo na sve adrese u BiH.

Vaš logotip prilagođavamo svim pozicijama na eko cekeru na kojima želite da bude apliciran ili odštampan.

Dostupnost spiralnih rokovnika: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora. Sarajevo, Tuzla, Zenica, Mostar, Banja Luka, Bihać, Cazin, Brčko, Gračanica. Zagreb, Split, Varaždin, Osijek, Dubrovnik, Karlovac, Rijeka. Tiskanje, tiskara, štamparija.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”