Vi se nalazite na:  Početna  >  Stolne mape 

Stolne mape

Štampanje izrada stolnih mapa

Stolne mape sa logotipom

Čak i u digitalno doba, stolne mape su neizostavan dio kancelarijskog radnog stola. Za mnoge zaposlenike stolne mape za pisanje su i dalje neophodne na radnom mjestu i jedan su od najvažnijih proizvoda u promo artiklima. Stolne mape velikog formata ne samo da sto čine praktičnijim i služe kao osnova za tastaturu ili miš na stolu, već nude i prednosti u svakodnevnom radu. Bilješke koje se svakodnevno prave na stolnim mapama su važan podsjetnik dnevnih aktivnosti. Bez obzira radi li se o telefonskom pozivu, razgovoru na poslu ili malom bljesku inspiracije, važne napomene i ideje brzo se zapisuju na stolne mape. Stolne mape sa logotipom takođe su idealni kao promo artikal za kupce ili poslovne partnere. Na taj način možete svoju kompaniju diskretno, ali jasno vidljivo smjestiti u fokus svojih poslovnih partnera.

Stolne mape štampamo sa vašim logotipim i korporativnim dizajnom. Posebno su popularnie stolne mape koje pored logotipa i adrese kompanije prikazuju i godišnji kalendar. Pogled na kalendar je obično neophodan za sve kancelarijske aktivnosti, bilo u prodaji, računovodstvu ili marketingu. Usput: Ako štampate vlastite stolne mape, osigurajte da se u dizajnu nađe ne samo logotip vaše kompanije, već i boje vašeg korporativnog dizajna. Ovo povećava vrijednost prepoznavanja vaše kompanije. Možete uključiti i svoju trenutnu reklamnu poruku ili slogan.

Naša preporuka stolnih mapa: od formata do uveza

U našoj štampariji štampamo stolne mape različitih dimenzija. Možete naručiti stolne mape sa vašim korporativnim dizajnom u tri veličine: A2 (59,4 cm x 42 cm), A3 (42 cm x 29,7 cm) i B3 (48,5 x 33,5 cm). Možete birati između offset papira gramaže od 80 do 120 g/m². Klasične i najpopularnije među našim kupcima su stolne mape A2 formata sa offset papirom 80 g/m². Možete odrediti i obim: Nudimo vam izbor između 30 i 60 listova po stolnoj mapi. Naravno, stolne mape sa 60 listova traju malo duže. Za veću stabilnost, svaka stolna mapa je ojačana s donje strane kartonskom podloškom. Prilikom narudžbe možete odrediti i lijepljenje: stolne mape se mogu zalijepiti gornje ili donje strane. Stolne mape štampamo u minimalnoj količini 30 komada, ali čak i ako vam treba veća količina stolnih mapa, došli ste na pravo mjesto – štampamo tiraže do 1.000 primjeraka. Po želji možete na vašim stolnim mapama u  A2 formatu zatražiti i zaštitnu klapnu na donjem rubu.

Inspiracija i ideje za dizajn vaših stolnih mapa

Ako u našoj štampariji štampate stolne mape možete dobiti grafički dizajn stolnih mapa gratis. Prilikom dizajniranja stolne mape orijentišite se prema potrebama svojih zaposlenika, kupaca i partnera, te ciljnim grupama ovog promotivnog poklona. Da li im treba neutralna podloga za crtanje, kockice, linije ili tačke za pisanje ili je kombinacija svega od navedenog najbolja? Na primjer, stolnu mapu možete dizajnirati kao sedmični planer tako što ćete planirati malo polje za svaki dan. Takođe možete planirati liste obaveza, prostor za fiksne sastanke i važne brojeve. Kalendar se takođe može sjajno uklopiti u stolnu mapu.

Možete imati vlastiti korporativni dizajn stolnih mapa bez dodatnih troškova. Kao štamparija i proizvođač širokog spektra štamparskih proizvoda, nudimo vam besplatan grafički dizajn za stolne mape. To vam omogućava da brzo i jednostavno dobijete stolne mape na adresu vaše firme.

Najčešće postavljana pitanja za stolne mape

Možete naručiti stolne mape sa vašim korporativnim dizajnom u tri veličine: A2 (59,4 cm x 42 cm), A3 (42 cm x 29,7 cm) i B3 (48,5 x 33,5 cm).

Možete birati između offset papira gramaže od 80 do 120 g/m². Klasične i najpopularnije među našim kupcima su stolne mape A2 formata sa offset papirom 80 g/m².

Stolne mape štampamo u minimalnoj količini 30 komada, ali čak i ako vam treba veća količina stolnih mapa, došli ste na pravo mjesto – štampamo tiraže do 1.000 primjeraka.

Poštovani, rok isporuke naručenih stolnih mapa je 3-5 dana u zavisnosti od količine.

Ako u našoj štampariji štampate stolne mape možete dobiti grafički dizajn stolnih mapa gratis.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”