Vi se nalazite na:  Početna  >  Štampanje brošura

Štampanje brošura

Štampanje izrada brošura

Štampajte brošure za vašu marketing kampanju

Brošure su popularan alat u marketinškom miksu pomoću kojeg se može postići širok raspon ciljeva. Možete naručiti štampanje brošura da predstavite svoju kompaniju u slikovitoj brošuri ili da plasirate proizvode u obliku kataloga proizvoda. Brošura impresionira svojim raznovrsnim mogućnostima primjene jer za vas štampamo  brošure kao časopise, godišnje izvještaje ili publikacije. Štampanje brošura je također važno ne samo za velike kompanije, mala i srednja preduzeća. Naše klasične brošure uključuju formate DIN A4 i DIN A5. Ako želite da vaša brošura bude kompaktna idealne su brošure Long (100x210mm) formata. Brošure štampamo i offset i digitalnom štampom zbog čega možemo ponuditi male i velike tiraže.

Štampanje brošura i vrste uveza brošura

U našoj štampariji razlikujemo brošure i kataloge prema vrsti uveza. Kada odštampamo brošure uvezujemo ih klamericom, koncem ili spiralnim povezom. Katalozi se nakon štampe uvezuju mekim uvezom (ljepilom) ili šivenjem koncem. Naši kupci se najčešće odlučuju za štampanje brošura sa klamericom koje drže broj stranica do 80 plus korice. Osim toga, takvo šivanje žice je vrlo neupadljivo. S druge strane, spiralni povez, poznat i kao wire-o binding, može se odlično koristiti za otvaranje i okretanje. Ako želite smjestiti  veliku količinu sadržaja, preporučujemo naš katalog sa mekim broširanim povezom.

Grafički dizajn brošura

Ukoliko imate vlastiti biznis u proizvodnji, trgovini ili posredovanju i ako želite da imate vlastiti prfesionalno odštampanu i pripremljenu brošuru onda ste na pravom mjestu. U našoj štampariji možete dobiti sve usluge koje su potrebne da biste takavu brošuru dobili. Pored same štampe i isporuke brošura mi kao štamparija vam možemo ponuditi grafički dizajn i uslugu slikanja proizvoda i objekata. Pored brošura dizajniramo i vizit kartice, letke, brošure, fascikle, reklamne vrećice, memorandume, knjige itd.

Najčešća pitanja za štampanje brošura

Najčešći formati kataloga koji se štampaju u našoj štampariji su A4 ili A5. Vi imate mogućnost da birate štampanje kataloga u uspravnoj ili položenoj orijentaciji.

U našoj štampariji pri štampanju kataloga možemo ponuditi dvije vrste uveza kataloga, a to su tzv. klamanje (uvez žicom) i mehki uvez tj. uvez toplim ljepilom.

Ukoliko nemate pripremu mi vam možemo uraditi prfesionalnu pripremu za štampu za sve vaše štampane materijale.

U zavisnosti od broja komada i broja stranica rok isporuke se kreće od 5-7 radnih dana.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”