Vi se nalazite na:  Početna  >  Promo materijali  >  Stikovi

USB Flash stickovi

USB Flash stickovi

Štampa na USB stickovima

Danas su USB stikovi nezamjenjiv alat za sigurnosnu kopiju podataka ili jednostavno prebacivanje sa jednog uređaja na drugi. Ovo vam omogućava da distribuirate reklamni materijal svojim kupcima ili gostima sajma. Promo USB stikovi su praktični pomoćnici i pravi svestrani uređaji koji se mogu koristiti u uredu, kod kuće ili u pokretu. Štampani USB stikovi se lako mogu pričvrstiti na privjesak za ključeve tako da su uvijek sa vama i brzo pri ruci.Da li ste ikada razmišljali o tome da svoje materijale i prezentacije za sastanke, konferencije ili radionice stavite direktno na štampane USB stikove za sve učesnike? Na ovaj način možete kreirati unikatne poklone za kupce koji će sigurno ostati u sjećanju i koristiti dugo vremena. Sa prostorom za pohranu od 4 GB na njega možete pohraniti i mnogo materijala, bilo da se radi o muzičkim i video datotekama, foto galerijama ili dokumentima.

USB stickovi sa štampom

USB stik kartice su najpopularniji oblik štampanih usb stikova zbog svog izgleda i dimenzija. USB stik kartica svojom površinom omogućava da logotip vaše kompanije ili brenda, kontakt podaci ili web stranica budu vidljivi i u krupnom planu. Štampane usb stik kartice su idelni promo artikli za seminare i poslovne događaje. USB stikovi kartice sa štampom logotipa su promo artikli koje vaši kupci i prijatelji trajno drže i uvijek ste im pred očima.

Reklamni USB stickovi

Štampa na USB promo stikove se vrši pomoću više tehnika štampe. Jedna od njih je i UV štampa na stikove, a pored ove tehnike moguće je koristiti i sito štampu na usb stikove ili tampon štampa na usb stikove. Najkvalitetnija štampa na promo stikove se dobija UV štampom koja je postojana, živopisna i ne skida se lahko. Zbog toga su USB stikovi sa štampom jako popularni promo reklamni artikli. USB stikovi sa štampom se jako dobro kombinuju sa promo olovkama, promo notesima i drugim promo artiklima.

Najčešće postavljana pitanja za promo stickove

Minimalna količina USB stikova sa štampom za naručiti je 10 komada. 

Vaš logotip na USB stikovima vršimo UV štampom.

U zavisnosti od količine od 2 – 5 dana.

USB stikove sa štampom dostavljamo na sve adrese u BiH.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”