Vi se nalazite na:  Početna  >  Radne sveske 

Radne sveske sa spiralom

Štampanje radnih sveski sa spiralom

Radne sveske sa logotipom

Osnovna razlika između radnih sveski sa spiralom i rokovnika sa spiralom je debljina korice. Dok radne sveske imaju mehku koricu štampanu na kunstdruck papiru 300 gr, spiralni rokovnici imaju tvrdu koricu debljine 2mm.  Radne sveske za pisanje su svakodnevni štampani materijali bez kojih svakodnevni rad nebi bio tako efikasan. U ponudi imamo radne sveske u više dostupnih formata papira i sa različitim vrstama papira. Različite veličine radnih sveski štampanih u koloru ili u jednoj boji. Pored toga, radne sveske se mogu štampati s vašim logotipom i individualnim dizajnom. Dakle, oni nisu samo idealan reklamni artikal za vaše zaposlenike, već su pogodni i kao praktični i povoljni promotivni artikli za poslovne partnere i kupce. U štampariji Feral možete odštampati vaše radne sveske u početnom tiražu 100 komada. Veće količine do 1000 komada i više također je moguće poručiti uz dodatni popust. Štampanje radnih sveski za pisanje se idealno kombinuje sa drugim promo reklamnim artiklima kao što su reklamne promo olovke, promo upaljači, promo šolje, reklamne kese itd. Uz ova dva proizvoda imate idealan promotivni poklon. Zapišite svoje misli i ideje u vašu radnu svesku za pisanje.

Radne sveske: format, papir i uvez

U našoj štampariji imate razne mogućnosti da pretvorite radne sveske za pisanje u pojedinačni promo artikal za reklamiranje vaše kompanije. To ovisi o specifikaciji radnih sveski vaše kompanije, od uveza, formata i papira. S druge strane, o vašem individualnom grafičkom dizajnu. U našoj štampariji možete naručiti radne sveske spiralnog uveza za pisanje u uobičajenim formatima. Radne sveske za pisanje imaju prednost u tome što se pojedinačni listovi mogu u bilo kojem trenutku otkinuti i sačuvati. Sa spiralom uvezanim radnim sveskama za pisanje sve vaše bilješke ostaju uredno zabilježene. Nudimo različite vrste papira: Za listove radnih sveski najčešće se koristi papir offset 80 g/m², a za korice radnih sveski se najčešće koristi papir kunstdruck 250 g/m² – 300 g/m².

Vaše radne sveske u korporativnom dizajnu

Ako želite da štampate radne sveske za pisanje trebali biste u središte pažnje staviti logotip ili korporativni dizajn vaše kompanije. Ovo povećava vrijednost prepoznavanja vaše kompanije. Sadržaj radnih sveski za pisanje možete dizajnirati pojedinačno i nakon narudžbe poslati konačnu pripremu za štampu. Na primjer, postavite svoj logotip u gornji desni ugao lista, a adresu u podnožje. Obratite pažnju na margine i ostavite dovoljno prostora za štampanje. Radne sveske s tačkama također su postale vrlo popularne jer se mogu koristiti za crteže, račune ili bilješke. Konačnu pripremu za štampu možete nam poslati u PDF-u, JPG-u ili TIFF formatu, a najvažnija je rezolucija pripreme vaše radne sveske za pisanje. Za savršenu offset štampu i visok kvalitet, imajte na umu da u našoj štampariji možete dobiti profesionalan grafički dizajn. U našoj štampariji proizvodimo vaše radne sveske za pisanje u kolor ili jednobojnoj štampi.

Najčešće postavljanja pitanja za radne sveske

Tokom narudžbe proizvoda možete odabrati orijentaciju uveza.

Pri izradi grafičke pripreme možete u napomeni dodati da želite linije ili kockice.

Iz proizvodnih razloga nije moguće slobodno odrediti broj listova u svesci. Možete odabrati jednu od različitih opcija, na primjer 50 ili 100 listova.

Radne sveske možete naručiti kod nas u uobičajenim DIN formatima A5, A4 i B5.

Dostupnost spiralnih radnih sveski: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora. Sarajevo, Tuzla, Zenica, Mostar, Banja Luka, Bihać, Cazin, Brčko, Gračanica. Zagreb, Split, Varaždin, Osijek, Dubrovnik, Karlovac, Rijeka. Tiskanje, tiskara, štamparija.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”