Vi se nalazite na:  Početna  >  Offset štamparija  >  Rokovnici i planeri  >  Spiralni rokovnici

Rokovnici sa spiralnim uvezom

Personalizovani rokovnici sa spiralnim uvezom

Rokovnici spiralni sa tvrdim koricama

Personalizovani rokovnici sa tvrdim koricama su jako popularni korporativni materijali. Razlog za to je mogućnost aplikacije korporativnog dizajna vaše firme na korice rokovnika i unutrašnje listove. U ponudi imamo i uslugu grafičkog dizajna za rokovnici sa tvrdim koricama. Na korice rokovnika štampamo logotip vaše firme, slike ili drugi dizajn po želji. Na unutrašnje listove rokovnika štampamo logotip vaše firme i kontakt podatke. Rokovnik sa tvrdim koricama je uvezan metalnom spiralom. Boja spirale za rokovnike sa tvrdim koricama može biti crna, bijela i silver. Debljina korica rokovnika je 2 mm. Rokovnik sa tvrdimk koricama sadrži 100 listova sa štampanjem logotipa vaše firme. Spiralni rokovnici notesi sa tvrdim koricama štampamo u više dimenzija (formata). Najpopularnija dizmenzija spiralnih rokovnika notesa je B5 format. Pored B5 formata spiralnih rokovnika štampamo i format A4 i  format A5. Rokovnici sa tvrdim koricama mogu postati vaš pokretni reklamni pano. 

Personalizovani notesi, planeri i rokovnici

Novogodišnji promotivni artikli su nezamislivi bez brendirani spiralni rokovnici. Pored toga što estetski jako lijepo izgledaju i pričaju priču o vašoj kompaniji vi zapravo vašem poslovnom partneru dajete i upotrebnu vrijednost. Tokom cijele godine vaši reklamni rokovnici su podsjetnik vašim partnerima na vas i vašu kompaniju. Ukoliko im uz to poklonite i papir u kocki, reklamnu vrećica i štampa na olovke vi ste kompletirali jedan promo set reklamnih artikala. Brendirani spiralni rokovnici notesi sa spiralnim uvezom su reklamni artikal koji se idealo kombinuje sa drugim reklamnim artiklima. Kao što su reklamne kese vrećice, reklamne hemijske olovke, reklamni notesi, reklamni kišobrani, stolne mape. Rokovnici sa tvrdim koricama su idealan promo artikal za poslovne događaje kao što su sajmovi, poslovni susreti, poslovni sastanci. Na svakoj stranici rokovnika je odštampan logotip vaše kompanije, a možete također birati da li želite listove sa linijama ili kockicama.

Personalizovani notesi rokovnici

Kada kažemo personalizovani rokovnici sa tvrdim koricama to znači da na korice rokovnika i unutrašnje listove rokovnika štampamo korporativni dizajn vaše firme. To znači da dobijate jedan unikatan reklamni artikal koji ima upotrebnu vrijednost. Mi u štampariji FERAL imamo kompletno rješenje. Od grafičkog dizajna rokovnika, štampanja korica i knjižnog bloka, grafičke dorade i uveza u metalnu spiralu. Rokovnike sa tvrdim koricama isporučujemo na sve adrese u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i široj regiji. Minimalna količina spiralnih rokovnika za naručiti je 50 komada. Učinite da vaša firma bude prepoznatljiva i kombinujte rokovnike sa tvrdim koricama sa drugim reklamnim artiklima kao što su reklamne hemijske olovke, reklamne vrećice, blokovi za pisanje, stolne mape, brendirane kocke, fascikle.  

Najčešća pitanja za spiralne rokovnike

Možete naručiti rokovnike sa vašim korporativnim dizajnom u tri veličine: B5 (17 cm x 24 cm), A4 (21 cm x 29,7 cm) i A5 (14,8 x 21 cm).

Unutrašnji listovi se štampaju na offset papiru 80gr. Korica se izrađuje od ljepenke debljine 2mm. Ljepenka se presvlači kunstdruck papirom gramature 150gr na kojem je odštampan vaš korporativni dizajn.

Rokovnike štampamo u minimalnoj količini 50 komada, ali čak i ako vam treba veća količina rokovnika, došli ste na pravo mjesto – štampamo tiraže do 3.000 primjeraka.

Rok isporuke naručenih rokovnika je 3-5 dana u zavisnosti od količine.

Za brendirane spiralne rokovnike koristimo spiralu u tri boje: bijela, crna i srebrena.

Dostupnost spiralnih rokovnika: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora. Sarajevo, Tuzla, Zenica, Mostar, Banja Luka, Bihać, Cazin, Brčko, Gračanica. Zagreb, Split, Varaždin, Osijek, Dubrovnik, Karlovac, Rijeka. Tiskanje, tiskara, štamparija.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”