Vi se nalazite na:  Početna  >  Display sistemi

Display sistemi

Display sistemi i sajamska tehnika

Naručite vaše pokretne reklamne panoe po povoljnim cijenama uz sulugu grafičkog dizajna i dostave na sve adrese u Bosni i Hercegovini. Možete nas pozvati ili poslati upit preko kontakt forme.

Display sistemi i sajamska tehnika

Štamparija FERAL svojim kupcima može ponuditi display sistemi vrhunskog kvaliteta. Display sistemi su nezaobilazni promo artikli u marketing kampanjama, poslovnim sajmovima i drugim poslovnim događajima. U display sisteme ubrajamo sljedeće promo artikle: rollup banneri, promo pultovi ili štandovi, X banneri, A stalci, backboard i backdrop zidovi kao i mnogi drugi promo artikli. Display sistemi su idealni za poslovne prostore kao što su filijale i upravne zgrade banaka, kancelarije agencija za nekretnine, nevladinih organizacija, šoping centara.

Display sistemi

Sajamska oprema i display sistemi. Za poslovne događaje kao što su sajmovi, promocije, marketing kampanje dispaly sistemi su nephodni. U display sisteme ubrajamo rollup banneri, prmo štandovi ili promo pultovi, klik klak ramovi, sajamski zidovi, backdrop, display wall, x banneri. Display sisteme isporučujemo u cijeloj Bosni i Hercegovini. U ponudi imamo i grafički dizajn za sve promo displeje. Iskoristite povoljne cijene i poručite povoljne promo displej.

Display sistemi i grafički dizajn

Za sve promo displaye, štampane i promo materijale u ponudi imamo i uslugu grafičkog dizajna. Rollup bannere i promo štandove nudimou više različitih dimenzija i prema dim dimenzijama radimo grafički dizajn. Grafički dizajn za promo displaye radimo prema vašim uputama. Iskoristite povoljne cijene promo displaya i izradite svoje personalizovane reklamne panoe za sve poslovne događaje.

Najčešće postavljana pitanja za promo displaye

Rollup banneri, promo štandovi, promo pultovi, A stalci, klik klak ramovi, ceradni banneri, zastave.

Sve display sisteme isporučujemo na sve adrese u Bosni i Hercegovini.

Za sve štampane i promo materijale i promo displaye u ponudi imamo i uslugu grafičkog dizajna.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”