Vi se nalazite na:  Početna  >  Promo materijali

Promo materijali

Za nekoga sve, za svakoga ponešto!

Mali promo artikli koji Vas izdvajaju. Štamparija FERAL printing d.o.o. Sarajevo. Posvećeni smo partnerskom odnosu sa našim kupcima. Gradimo Vaš brend zajedno uz stalno usavršavanje i komunikaciju. U ponudi imamo vrhunske promo artikle. Na promo artikle štampamo logotip Vaše kompanije. FERAL printing – Vaš pravi izbor!

Reklamni materijal

Reklamni promo materijali sa logotipom su popularni promo artikli koji tako ostvaraju prvi kontakt između dobavljača i kupca. Štamparija FERAL nudi sve vrste reklamnih promo materijala i usluge štampanja. Ostanite vašim kupcima u sjećanju tako što ćete im uručiti vlastite reklamne promo artikle sa vašim odštampanim logotipom. Otkrijte raznovrsnu ponudu našeg reklamnog promo materijala i kažite vrijeme je za promociju svim svojim poslovnim partnerima. Sa promotivnim praktičnim promo artiklima. Promo hemijske olovke sa štampom, reklamni upaljači sa štampom, majice sa štampom, štampa na kačkete, promo šolje sa štampom, kišobrani sa štampom. Iskoristite priliku i naručite štampane promotivne artikle.

Štampa na promo artklima

Reklamni materijali su idealni mali promotivni pokloni te na taj način kupcima prenose vašu reklamnu poruku. Naručite promo materijale sa odštampanim logotipom te kontakt podatcima i time postignite veliki učinak u oglašavanju. Uz malo truda jer se visokokvalitetni i praktični promotivni artikli iz naše ponude, kao što su promo hemijske olovke, reklamne majice, upaljači sa štampom, kačketi mogu koristiti svaki dan. Zaposleni, kupci i poslovni partneri automatski postaju vaši ambasadori u oglašavanju putem vaših promotivnih artikala. Stoga preporučujemo da imate odštampane promotivne artikle koji će biti od najveće koristi vašim kupcima. Promotivni materijali za firme.

Promo artikli sa štampom

Naši visokokvalitetni štampani promo materijali nisu samo savršeni kao promotivni artikli ili pokloni, već i osiguravaju profesionalan izgled vašoj kompaniji. Ako, na primjer, imate odštampane olovke kao promotivne proizvode, osiguravate da se vaša kompanija predstavlja na jednoličan način na sastancima sa poslovnim partnerima. Možete nastaviti ovu uniformnost i profesionalizam sa odštampanim USB stikovima, kačketima i majicama za zaposlene. Praktični reklamni materijal, poput eko cekera ili trakica sa kopčom za akrediaciju je savršen za opremanje zaposlenika na seminarima, a i na poslovnim putovanjima. Također možete imati te proizvode  odštampane i za poslovne sajmove, a time ćete osigurati da vaš štand na sajmu bude jako posjećen. Majice sa štampom.

Najčešće postavljana pitanja za promo materijale

Za svaki reklamni artikal vam možemo poslati uzorak na pregled.

Sve naručene reklamne artike dostavljamo najčešće u roku 7 dana, ako je manja količina onda se radi od jednom ili dva dana.

Logotip možete štampati u koloru tj. u svim bojama, ili u jendoj boji.

Sve štampane i promo artikle dostavljamo u cijeloj BiH.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”