Vi se nalazite na:  Početna  >  Blokovi za pisanje

Blokovi za pisanje

Štampanje blokova za pisanje

Personalizovani blokovi za pisanje

Blokovi za pisanje su svakodnevni štampani materijali bez kojih svakodnevni rad nebi bio tako efikasan. U ponudi imamo blokove za bilješke i blokove za pisanje u različitim dimenzijama. Različite veličine blokova za pisanje štampanih u koloru ili u jednoj boji. Pored toga blokovi se mogu štampati sa vašim logotipom i personalizovanim dizajnom. Blokovi za pisanje nisu samo idealan reklamni materijal za vaše zaposlenike već su pogodni i kao praktični i povoljni promotivni pokloni za poslovne partnere i kupce. U štampariji Feral možete odštampati vaše personalizovane blokove u početnom tiražu 100 komada. Veće količine do 1.000 komada i više također je moguće poručiti uz dodatni popust. Blokovi za pisanje se idealno kombinuju sa drugim promo reklamnim artiklima kao što su reklamne promo hemijske olovke. Zapišite svoje misli i ideje na vaš blok za pisanje. Lijepljeni (lajmani) blokovi za pisanje u A4 formatu posebno su popularni, a praktični A5 blokovi za pisanje sa spiralnim uvezom odštampani s vašim logotipom omogućuju vam da svoju kompaniju diskretno, ali efikasno smjestite u svakodnevni život vaših poslovnih partnera.

Blokovi za pisanje: format, papir i uvez

U našoj štampariji imate razne mogućnosti da pretvorite blokove za pisanje u pojedinačni promo artikal za oglašavanje vaše kompanije. S jedne strane to zavisi od uveza, formata i papira, a s druge strane od vašeg individualnog grafičkog dizajna. U našoj štampariji možete naručiti blokove lijepljenog (lajmanog) kao i spiralnog uveza za pisanje u uobičajenim formatima. Lajmani blokovi za pisanje imaju prednost u tome što se pojedinačni listovi mogu u bilo kojem trenutku otkinuti i sačuvati. Sa spiralom uvezanim blokovima za pisanje sve vaše bilješke ostaju uredno zabilježene. Po želji možete i spiralne blokove za pisanje uvezati u vrhu ili sa strane. Nudimo različite vrste papira. Za listove blokova za pisanje najčešće se koristi papir offset 80 g/m², a za korice blokova za pisanje se najčešće koristi papir kunstdruck 250 g/m² – 300 g/m².

Vaš reklamni blok za pisanje u korporativnom dizajnu

Ako želite da štampate blokove za pisanje trebali biste u središte pažnje staviti logotip ili korporativni dizajn vaše kompanije. Ovo povećava vrijednost prepoznavanja vaše kompanije. Sadržaj blokova za pisanje možete dizajnirati pojedinačno i nakon narudžbe poslati konačnu pripremu za štampu. Na primjer, postavite svoj logotip u gornji desni ugao lista, a adresu u podnožje. Obratite pažnju na margine i ostavite dovoljno prostora za štampanje. Blokovi s tačkama također su postali vrlo popularni jer se mogu koristiti za crteže, račune ili bilješke. Konačnu pripremu za štampu možete nam poslati u PDF-u, JPG-u ili TIFF formatu, a najvažnija je rezolucija pripreme vašeg bloka za pisanje. Za savršenu offset štampu i visok kvalitet, imajte na umu da u štampariji FERAL možete dobiti profesionalan grafički dizajn. U štampariji FERAL proizvodimo vaše blokove za pisanje u kolor ili jednobojnoj štampi.

Najčešće postavljanja pitanja za blokove za pisanje

Tokom narudžbe proizvoda možete odabrati orijentaciju ljepila za većinu blokova.

Pri izradi grafičke pripreme možete u napomeni dodati da želite linije ili kockice.

Iz proizvodnih razloga nije moguće slobodno odrediti broj listova u bloku. Možete odabrati jednu od različitih opcija, na primjer 50 ili 100 listova.

Blokove za pisanje možete naručiti kod nas u uobičajenim DIN formatima od DIN A7 do DIN A3 i štampati u portretnoj i pejzažnoj orijentaciji.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”