Vi se nalazite na: Početna > Blokovi za pisanje

Blokovi za pisanje

Štampanje izrada blokova za pisanje

Blokovi za pisanje

PERSONALIZOVANI BLOKOVI ZA PISANJE

Blokovi za pisanje su svakodnevni štampani materijali bez kojih svakodnevni rad nebi bio tako efikasan. Razlozi za to su različiti. kao i grafički dizajn blokova za pisanje. Imamo blokove za bilješke i blokove za pisanje u različitim formatima i papirima, s različitim uvezima, u različitim veličinama, štampane u koloru ili jednobojne, po želji sa perforacijom i sa ili bez naslovne korice. Pored toga, blokovi se mogu štampati s vašim logotipom ili individualnim dizajnom. Dakle, oni nisu samo idealan reklamni materijal za vaše zaposlenike, već su pogodni i kao praktični i jeftini promotivni pokloni za poslovne partnere i kupce. Ovo se odnosi bez obzira na industriju u kojoj ste aktivni. U štampariji FERAL možete odštampati vaše pojedinačne blokove u početnom tiražu od 100 komada. Veće količine do 5000 komada i više također je lahko moguće poručiti uz dodatni popust. Blokovi za pisanje se idealno kombinuju sa drugim promo reklamnim artiklima kao što su reklamne promo hemijske olovke. Uz ova dva proizvoda imate savršen promotivni poklon koji se može odmah aktivno koristiti: za pisanje, slikanje, crtanje ili bilježenje ideja ili informacija. Bez obzira radi li se o spontanom nadahnuću ili važnoj misli, čim se zapišu na papir, misli se ne mogu se brzo zaboraviti. Inače: Ljepljeni blokovi za pisanje u A4 formatu posebno su popularni, a praktični A5 blokovi za pisanje sa spiralnim uvezom odštampani s vašim logotipom omogućuju vam da svoju kompaniju diskretno, ali efikasno smjestite u svakodnevni život vaših poslovnih partnera.

BLOKOVI ZA PISANJE: PAPIR, FORMAT i UVEZ

Kod nas imate razne mogućnosti da pretvorite blokove za pisanje u pojedinačni medij za oglašavanje vaše kompanije kada ih odštampate. S jedne strane, to ovisi o konfiguraciji blokova vaše kompanije, od uveza, formata i papira, a s druge, o vašem individualnom grafičkom dizajnu. U našoj štampariji možete naručiti blokove lijepljene (lajmane) kao i spiralne blokove za pisanje u uobičajenim DIN formatima. Lajmani blokovi za pisanje imaju prednost u tome što se pojedinačni listovi mogu u bilo kojem trenutku otkinuti i sačuvati. Sa spiralom uvezanim blokovima za pisanje sve vaše bilješke ostaju uredno zabilježene. Po želji možete i spiralne bilježnice vezati na vrhu ili na desnoj strani, tako da ih ljevaci mogu lako koristiti. Nudimo različite vrste papira: Za listove blokova za pisanje najčešće se koristi papir offset od 80 g/m², a za korice blokova za pisanje se najčešće koristi papir kunstdruck 250 g/m² – 300 g/m².

Blokovi za pisanje

VAŠ REKLAMNI BLOK ZA PISANJE U KORPORATIVNOM DIZAJNU

Ako želite da štampate blokove za pisanje trebali biste u središte pažnje staviti logotip ili korporativni dizajn kompanije. Ovo povećava vrijednost prepoznavanja. Sadržaj blokova za pisanje možete dizajnirati pojedinačno i nakon narudžbe poslati konačnu datoteku na štampu. Na primjer, postavite svoj logotip u gornji desni ugso lista, a adresu u podnožje. Obratite pažnju na margine i ostavite dovoljno prostora za štampanje. Blokovi s točkama također su postali vrlo popularni jer se mogu koristiti za crteže, račune ili bilješke. Konačnu pripremu za štampu možete nam poslati u PDF-u, JPG-u ili TIFF-u, najvažnija je rezolucija logotipa vaše kompanije. Za savršenu offset štampu i visok kvalitet, imajte na umu da u našoj štampariji možete dobiti profesionalan grafički dizajn. U našoj štampariji proizvodimo vaše blokove za pisanje u kolor ili jednobojnoj štampi. Ako želite, možete zatražiti provjeru vaše grafičke pripreme kao dodatnu opciju. Ovdje provjeravamo vašu pripemu za štampu uz dogovr s vama u skladu s tehničkim aspektima i vršimo prilagodbe.

NAJČEŠĆE POSTAVLJANJA PITANJA ZA BLOKOVE

Tokom narudžbe proizvoda možete odabrati orijentaciju ljepila za većinu blokova.

Pri izradi grafičke pripreme možete u napomeni dodati da želite linije ili kockice.

Iz proizvodnih razloga nije moguće slobodno odrediti broj listova u bloku. Možete odabrati jednu od različitih opcija, na primjer 50 ili 100 listova.

Blokove za pisanje možete naručiti kod nas u uobičajenim DIN formatima od DIN A7 do DIN A3 i štampati u portretnoj i pejzažnoj orijentaciji.

Pitanja feral
E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 461 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.06.2021.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.11.2020

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2020

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.” 28.07.2019