Vi se nalazite na: Početna > Blokovi za pisanje

Blokovi za pisanje

Štampanje blokova za pisanje

Personalizovani blokovi za pisanje

Blokovi za pisanje su svakodnevni štampani materijali bez kojih svakodnevni rad nebi bio tako efikasan. U ponudi imamo blokove za bilješke i blokove za pisanje u različitim formatima papira i sa različitim vrstama papira. Različite veličine blokova za pisanje, štampanih u koloru ili u jednoj boji. Pored toga, blokovi se mogu štampati s vašim logotipom i individualnim dizajnom. Dakle, oni nisu samo idealan reklamni materijal za vaše zaposlenike, već su pogodni i kao praktični i povoljni promotivni pokloni za poslovne partnere i kupce. U štampariji Feral možete odštampati vaše personalizovane blokove u početnom tiražu 100 komada. Veće količine do 1000 komada i više također je moguće poručiti uz dodatni popust. Blokovi za pisanje se idealno kombinuju sa drugim promo reklamnim artiklima kao što su reklamne promo hemijske olovke. Uz ova dva proizvoda imate savršen promotivni poklon koji se može odmah aktivno koristiti. Zapišite svoje misli i ideje na vaš blok za pisanje. Lijepljeni (lajmani) blokovi za pisanje u A4 formatu posebno su popularni, a praktični A5 blokovi za pisanje sa spiralnim uvezom odštampani s vašim logotipom omogućuju vam da svoju kompaniju diskretno, ali efikasno smjestite u svakodnevni život vaših poslovnih partnera.

Blokovi za pisanje: format, papir i uvez

U našoj štampariji imate razne mogućnosti da pretvorite blokove za pisanje u pojedinačni promo artikal za oglašavanje vaše kompanije. S jedne strane, to ovisi o konfiguraciji blokova vaše kompanije, od uveza, formata i papira, a s druge strane, o vašem individualnom grafičkom dizajnu. U našoj štampariji možete naručiti blokove lijepljenog (lajmanog) kao i spiralnog uveza za pisanje u uobičajenim formatima. Lajmani blokovi za pisanje imaju prednost u tome što se pojedinačni listovi mogu u bilo kojem trenutku otkinuti i sačuvati. Sa spiralom uvezanim blokovima za pisanje sve vaše bilješke ostaju uredno zabilježene. Po želji možete i spiralne blokove za pisanje uvezati u vrhu ili sa strane. Nudimo različite vrste papira: Za listove blokova za pisanje najčešće se koristi papir offset 80 g/m², a za korice blokova za pisanje se najčešće koristi papir kunstdruck 250 g/m² – 300 g/m².

Vaš reklamni blok za pisanje u korporativnom dizajnu

Ako želite da štampate blokove za pisanje trebali biste u središte pažnje staviti logotip ili korporativni dizajn vaše kompanije. Ovo povećava vrijednost prepoznavanja vaše kompanije. Sadržaj blokova za pisanje možete dizajnirati pojedinačno i nakon narudžbe poslati konačnu pripremu za štampu. Na primjer, postavite svoj logotip u gornji desni ugao lista, a adresu u podnožje. Obratite pažnju na margine i ostavite dovoljno prostora za štampanje. Blokovi s tačkama također su postali vrlo popularni jer se mogu koristiti za crteže, račune ili bilješke. Konačnu pripremu za štampu možete nam poslati u PDF-u, JPG-u ili TIFF formatu, a najvažnija je rezolucija pripreme vašeg bloka za pisanje. Za savršenu offset štampu i visok kvalitet, imajte na umu da u našoj štampariji možete dobiti profesionalan grafički dizajn. U našoj štampariji proizvodimo vaše blokove za pisanje u kolor ili jednobojnoj štampi.

Najčešće postavljanja pitanja za blokove za pisanje

Tokom narudžbe proizvoda možete odabrati orijentaciju ljepila za većinu blokova.

Pri izradi grafičke pripreme možete u napomeni dodati da želite linije ili kockice.

Iz proizvodnih razloga nije moguće slobodno odrediti broj listova u bloku. Možete odabrati jednu od različitih opcija, na primjer 50 ili 100 listova.

Blokove za pisanje možete naručiti kod nas u uobičajenim DIN formatima od DIN A7 do DIN A3 i štampati u portretnoj i pejzažnoj orijentaciji.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 461 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.06.2021.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.11.2020

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2020

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”