Vi se nalazite na: Početna > O nama

O nama

Štamparija FERAL printing & trading d.o.o.

FERAL printing&trading d.o.o. je grafički servis koji kupcima omgućava da sve potrebe za grafičkim dizajnom, štampom i isporukom na željenu adresu dobiju na jednom mjestu uz najpovoljnije uslove. Ulaskom u sektor digitalne štampe velikih formata kupcima nudimo jedan dodatni kvalitet i dodatnu sigurnost kada je u pitanju digitalna štampa. Isporučujemo štampane i promo materijale u cijeloj Bosni i Hercegovini. Dugogodišnje iskustvo u offset štampi, digitalnoj štampi i ponudi promo materijala garantuje vrhunski kvalitet svih štampanih i promo materijala.

Najčešće postavljana pitanja za štampariju

Tehnika offset štampe se koristi kada se štampaju veće količine ili tiraži štampanih materijala. Kvalitetna i povoljna štampa je osnovna karakteristika offset štampe kao i postojanost otiska.

Offset ploče su tanke aluminijumske ploče koje se koriste u offset štampi. Grafička prirepma se pomoću CTP uređaja prenosi na offset ploče, a offset ploče štampu prenose na offset gumu koja otisak prenosi na papir i tako se dobija odštampan otisak.

Prepust za obrezivanje je prepust na papiru koji se ostavlja tokom izrade grafičke pripreme za štampu i služi za finalno obrezivanje štampanih materijala na finalnu mjeru.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”