Vi se nalazite na:  Početna  >  Promo materijali  >  Promo notesi

Notesi sa štampom

Reklamni notesi

Notesi sa štampom

Notesi sa gumom su idealni reklamni artikli za sve poslovne prilike. Bilo da se radi i rutinskim poslovnim sastancima, komercijalnom radu na terenu, poslovnim događajima kao što su sajmovi i prezentacije mali reklamni notesi će uvijek na adekvatan način prenijeti vašu reklamnu poruku, korporativni identitet vaš kompanije, kontakt podatke i druge bitne informacije za početak poslovne saradnje. Na taj način ste uvijek prisutni ko potencijalni i već postojećih poslovnih partnera.

Notesi sa gumom

Notesi sa gumom su formata A6 i dostupni su u više različitih boja. Notesi sa gumom su takvi promo ili reklamni artikli koji su upotrebljivi gotovo za sve prilike. Kupac ovog reklamnog materijala ima mogućnost da bira štampu na notesu sa gumom sa jedne ili sa obadvije strane. Notese sa gumom možete kombinovati i sa drugim promo artiklima kao što su hemijske olovke, privjesci, upaljači, cekeri, šolje sa štampom itd. Također možete i boje reklamnih notesa kombinovati i na taj način postati prepoznatljiviji na tržištu. Notesi sa gumom su posebno aktuelni pred novogodišnji praznik kada se kupuju stolni i zidni kalendari, stolne mape, rokovnici spirlanog uveza, reklamne kese itd.

Reklamni notesi

Ako pogledate manje ili više sve velike kompanije ili kompanije koje namjeravaju da rastu i da se razvijaju, primijetiti ćete da su svi promo materijali, logotip i boje kompanije i kompletan vizuelni identitet u savršenom skladu i da sve ima svoje značenje. Ulaganje u marketing i promo artikle je ulaganje u budućnost kompanije. Stoga pažljivo birajte koje promo materijale kupujete, kojeg su kvaliteta, koji je kvalitet štampe na promo artiklima jer preko promo materijala potencijalni kupci stiču prvi vizuelni kontakt sa vašom kompanijom.

Najčešće postavljana pitanja za reklamne notese

Minimalna količina motesa sa štampom za naručiti je 10 komada. 

Poštovani, vaš logotip na upaljačima vršimo UV štampom.

U zavisnosti od količine od 2 – 5 dana.

Poštovani, odštampane notese dostavljamo na sve adrese u BiH.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”