Vi se nalazite na:  Početna  >  Promo materijali  >  Eko cekeri

Eko cekeri

Eko cekeri sa štampom

U ponudi imamo veliki izbor reklamnih eko kesa i cekera. Eko cekeri u eazličitim bojama i veličinama. Pamučni eko cekeri sa štampom logotipa. Štamparija FERAL printing d.o.o. Sarajevo u ponudi ima širok spektar promo artikala, a jedan od najpopularnijih promo artikala su svakako eko cekeri. 

Štampa na eko cekerima

U ponudi imamo širok izbor reklamnih eko cekeri sa štampom različitih boja i dimenzija. Eko cekeri sa štampom su izrađeni od ekološki prihvatljivog biorazgradivog materijala. Štampa logotipa na eko cekere u jednoj boji i u koloru. Ukoliko želite  da na Vašim eko cekerima odštampate logotip firme, reklamni slogan ili možda sliku proizvoda to možete odraditi u jednoj boji, dvije boje, tri boje ili koloru. U ponudi imamo i grafikčki dizajn pripremu za vaše reklamne eko cekere. Ceker ili platnena eko vrećica je popularan poslovni promo artikal, a najčešće se koristi za promociju artikala ili proizvoda na sajmovima, promociji trgovačkih lanaca i drugim marketing kampanjama.

Cekeri sa logotipom

Pored eko cekera u ponudi imamo i pamučne sublimacijske cekere sa štampom logotipa ili reklamne poruke. Postoji nekoliko tehnika štampe na eko cekere i pamučne eko cekere. Najpopularnija tehnika štampe na eko cekere je štampa preslikačem i sito štampa na eko cekre i sito štampa na pamučne cekere. Štampa na eko cekere u jednoj boji, štampa na eko cekere u dvije boje, štampa na eko cekere u tri boje, štampa slike na eko cekere i štampa na eko cekere u koloru.

Pamučni cekeri sa štampom

U ponud imamo eko cekeri sa kratkom ručkom, eko cekeri sa dugom ručkom, pamučni cekeri sa dugom ručkom. Težina eko cekera 80 i 90 grama. U ponudi imamo eko ckeri crvene boje, cekeri plave boje, ckeri crne boje, cekeri bijele boje, cekeri bež boje, cekeri žute boje. Pamučni cekeri su izrađeni od 100% pamuka. Pamučni eko cekeri su najkvalitetniji cekeri sa štampom koje imamo u ponudi. Štampa na pamučnim cekerima radimo u nekoliko različitih tehnika štampe.

Najčešća poslavljana pitanja za eko cekere sa štampom

Minimalna količina eko cekera sa štampom logotipa  je 10 komada.

Štampu na eko cekere vršimo preslikačem, sito štampom i direktnom digitalnom štampom.

Odštampane eko cekere isporučujemo u roku 3-5 dana u zavisnosti od količine.

Odštampane eko cekere dostavljamo na sve adrese u BiH.

Vaš logotip prilagođavamo svim pozicijama na eko cekeru na kojima želite da bude apliciran ili odštampan.

Dostupnost spiralnih rokovnika: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora. Sarajevo, Tuzla, Zenica, Mostar, Banja Luka, Bihać, Cazin, Brčko, Gračanica. Zagreb, Split, Varaždin, Osijek, Dubrovnik, Karlovac, Rijeka. Tiskanje, tiskara, štamparija.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”