Vi se nalazite na: Početna > Promo materijali

Promo materijali

Vrijeme je za promociju

Za nekoga sve, za svakoga ponešto

I ove godine odabrane promo artikle možete naručiti mnogo povoljnije. Iskoristite naš popust na promo artikle i uštedite. Pregledajte promotivne artikle i naručite ih po povoljnim cijenama. 

Reklamni promo materijali za svaku priliku

Reklamni promo materijali sa odštampanim logotipom su popularni promo artikli koji često ostvaraju prvi kontakt između dobavljača i kupaca. Ostanite vašim kupcima u sjećanju tako što ćete im uručiti vlastite reklamne promo artikle sa vašim odštampanim logotipom i kontaktima. Otkrijte raznovrsnu ponudu našeg reklamnog promo materijala i kažite vrijeme je za promociju svim svojim poslovnim partnerima sa promotivnim praktičnim promo artiklima kao što su promo hemijske olovke, promo upaljači, promo majice, promo kačketi, promo šolje, promo kišobrani itd. Naš ekskluzivni asortiman štampanih promotivnih artikala nudi vam preko stotinu proizvoda najviše kvalitete koji su pogodni za štampu vašeg logotipa. Iskoristite priliku i naručite štampane promotivne artikle.

Naši reklamni artikli: mali proizvodi sa velikim efektom

Promo reklamni artikli su idealni mali promo pokloni koji će kupcima prenijeti vašu zahvalnost. Naručite promo artikle s vašim odštampanim logotipom ili kontakt podatcima i postignite veliki učinak u oglašavanju uz malo truda jer se visokokvalitetni i praktični promotivni artikli iz naše ponude, kao što su promo hemijske olovke, reklamne majice, promo upaljači, promo kačketi mogu koristiti svaki dan. Zaposleni, kupci i poslovni partneri automatski postaju vaši ambasadori u oglašavanju putem vaših promotivnih artikala. Stoga preporučujemo da imate odštampane promotivne artikle koji će biti od najveće koristi vašim kupcima.

Promo materijali i korporativni identitet

Naši visokokvalitetni štampani promo materijali nisu samo savršeni kao promotivni artikli ili pokloni, već i osiguravaju profesionalan izgled vašoj kompaniji. Ako, na primjer, imate odštampane olovke kao promotivne proizvode, osiguravate da se vaša kompanija predstavlja na jednoličan način na sastancima sa poslovnim partnerima. Možete nastaviti ovu uniformnost i profesionalizam sa odštampanim USB stikovima, kačketima i majicama za zaposlene. Praktični reklamni materijal, poput eko cekera ili trakica sa kopčom za akrediaciju je savršen za opremanje zaposlenika na seminarima, a i na poslovnim putovanjima. Također možete imati te proizvode  odštampane i za poslovne sajmove, a time ćete osigurati da vaš štand na sajmu bude jako posjećen.

Najčešće postavljana pitanja za promo materijale

Naravno, za svaki reklamni artikal vam možemo poslati uzorak na pregled.

Poštovani, sve naručene reklamne artike dostavljamo najčešće u roku 7 dana, ako je manja količina onda se radi od jednom ili dva dana.

Poštovani, svoj logotip možete štampati u koloru tj. u svim bojama, ili u jendoj boji.

Poštovani, sve štampane i promo artikle dostavljamo u cijeloj BiH.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 461 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.06.2021.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.11.2020

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2020

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”