Vi se nalazite na: Početna > Rokovnici sa spiralnim uvezom

Rokovnici sa spiralnim uvezom

Štmpanje izrada rokovnika

Spiralni reklamni rokovnici

Ono što čini ove rokovnike popularnim je to što možete na korice aplicirati bilo koji grafiči dizajn koji želite. Brendirani rokovnici sa spiralnim uvezom je reklamni artikal koji se idealo kombinuje sa drugim reklamnim artiklima kao što su reklamne kese/vrećice, reklamne hemijske olovke, reklamni notesi, reklamni kišobrani, stolne mape itd. Idealan su promo artikal za poslovne događaje kao što su sajmovi, poslovni susreti, poslovni sastanci itd. Na svakoj stranici rokovnika je odštampan logotip vaše kompanije, a možete također birati da li želite listove sa linijama ili kockicama.

Spiralni rokovnici kao promo pokloni

Novogodišnji promotivni artikli su nezamislivi bez brendiranih rokovnika. Pored toga što estetski jako lijepo izgledaju i pričaju priču o vašoj kompaniji vi zapravo vašem poslovnom partneru dajete i upotrebnu vrijednost. Tokom cijele godine vaši brendirani rokovnici su podsjetnik vašim partnerima na vas i vašu kompaniju. Ukoliko im uz to polžklonite i reklamnu kocku, vašu reklamnu vrećicu i olovku vi ste kompletirali jedan promo set reklamnih artikala.

Najčešća pitanja za spiralne rokovnike

Možete naručiti rokovnike sa vašim korporativnim dizajnom u tri veličine: B5 (17 cm x 24 cm), A4 (21 cm x 29,7 cm) i A5 (14,8 x 21 cm).

Unutrašnji listovi se štampaju na offset papiru 80gr. Korica se izrađuje od ljepenke debljine 2mm. Ljepenka se presvlači kunstdruck papirom gramature 150gr na kojem je odštampan vaš korporativni dizajn.

Rokovnike štampamo u minimalnoj količini 50 komada, ali čak i ako vam treba veća količina rokovnika, došli ste na pravo mjesto – štampamo tiraže do 3.000 primjeraka.

Poštovani, rok isporuke naručenih rokovnika je 3-5 dana u zavisnosti od količine.

Za brendirane spiralne rokovnike koristimo spiralu u tri boje: bijela, crna i srebrena.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 461 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.06.2021.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.11.2020

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2020

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”