Vi se nalazite na:  Početna  >  Promo materijali   >  Reklamne vrećice

Reklamne vrećice

Reklamne vrećice kese

Reklamne vrećice sa logotipom

Reklamne vrećice sa vašim korporativnim dizajnom su neizostavan reklamni artikal u setu novogodišnjih promo materijala. Kada želite nekome da poklonite vaše promo materijale brendirana kesa ili vrećica vam je neophodna kako bi kompletirali set promo artikala. Na reklamnu kesu vrećicu možete štampati vaš logotip, reklamnu poruku, kontakt podatke i drugi dizajn po želji. Brendirane vrećice su dostupne u različitim dimenzijama, a možete birati između sjajne ili mat plastifikacije, kao i boju kanapa ručke za vrećicu.

Reklamne kese vrećice

Ono što čini reklamne vrećice kese popularnim je to što možete sve druge promo materijale staviti u reklamnu kesu i tako dobijete jedan profesionalan set promo artikala. Reklamne vrećice sa odštampanim vašim korporativnim dizajnom idealno se kombinuju sa promo artiklima kao što su reklamne kocke, hemijske olovke sa štampom, reklamni notesi, reklamni kišobrani sa štampom, stolne map  itd. Idealan su promo artikal za poslovne događaje kao što su sajmovi, poslovni susreti, poslovni sastanci itd. Kod brendiranih vrećica/kesa možete birati boju kanapa ručki, kao i vrstu plastifikacije: matt ili gloss. 

Izrada reklamnih vrećica

Visokokvalitetne vrećice se izrađuju od kvalitetnog kunstruckg papira gramature 170g. Nakon štampe vašeg korporativnog dizajna na vrećicu kesu vrši se plastifikacija vrećice kese u matt ili gloss varijanti po želji kupca. Plastifikacija reklamne vrećice kese se radi da bi se vrećica zaštitila od habanja, te da bi boje logotipa bile postojane. Nosivost vrećice je do 10 kg, a to se postiže dodatnim ojačanjima dna vrećice i rubova. Za ručke vrećice kese se koristi visokokvalitetni kanap il i ukransa traka, po željikupca. Štampanje izrada reklamnih vrećica kese je složen proces koji zahtijeva i mašinsku i ručnu doradu pa je i sam rok isporuke malo duži u odnosu na neke druge jednostavnije reklamne proizvode. Reklamne vrećice kese.

Često postavljana pitanja za reklamne vrećice

Za izradu reklamnih vrećica/kesa se koristi papir kunstdruck gramature 170 – 200 gr. Štampa se vrši u koloru ili u jednoj boji po potrebi kupca.

Najmanja količina reklamnih kesa za naručiti je 200 komada.

U našoj ponudi imamo i usluge grafičkog dizajna.

34 x 24 x 9 cm / 25 x 37 x 10 cm / 39 x 37 x 10 cm / 21 x 16 x 8 cm / 21 x 16 x 8 cm 

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”