Vi se nalazite na:  Početna  >  Offset štamparija  >  Rokovnici i planeri  >  Rokovnici šiveni koncem

Rokovnici šiveni koncem

Personalizovani rokovnici šiveni koncem

Rokovnici šiveni koncem

Tražiš personalizirani planer ili rokovnik? Štamparija FERAL printing d.o.o. Sarajevo izrađuje personalizovane stolne planere sa korporativnim dizajnom vaše firme. Stolni planeri su dimenzija 297 x 130 mm. Stolni planeri koje štampa štamparija FERAL Tešanj sadrže planer za svaki sat, dan, sedmicu i mjesec u jednoj poslovnoj godini. Ovi stolni planeri su jako korisni korporativni materijali za svaku kompaniju. Štampani stolni planeri kao novogodišnji promo pokloni. Naručite vaše stolne planere i dajte vašim kupcima i poslovnim saradnicima polon koji ima upotrebnu vrijednost.

Brendirani rokovnici šiveni koncem

Ono što čini ove rokovnike popularnim je to što možete na korice aplicirati bilo koji grafiči dizajn koji želite. Brendirani rokovnici sa spiralnim uvezom je reklamni artikal koji se idealo kombinuje sa drugim reklamnim artiklima kao što su reklamne kese/vrećice, reklamne hemijske olovke, reklamni notesi, reklamni kišobrani, stolne mape itd. Idealan su promo artikal za poslovne događaje kao što su sajmovi, poslovni susreti, poslovni sastanci itd. Na svakoj stranici rokovnika je odštampan logotip vaše kompanije, a možete također birati da li želite listove sa linijama ili kockicama.

Reklamni rokovnici i novogodišnji pokloni

Novogodišnji promotivni artikli su nezamislivi bez brendiranih rokovnika. Pored toga što estetski jako lijepo izgledaju i pričaju priču o vašoj kompaniji vi zapravo vašem poslovnom partneru dajete i upotrebnu vrijednost. Tokom cijele godine vaši brendirani rokovnici su podsjetnik vašim partnerima na vas i vašu kompaniju. Ukoliko im uz to polžklonite i reklamnu kocku, vašu reklamnu vrećicu i olovku vi ste kompletirali jedan promo set reklamnih artikala.

Najčešća pitanja za rokovnike šivene koncem

Možete naručiti rokovnike sa vašim korporativnim dizajnom u tri veličine: B5 (17 cm x 24 cm), A4 (21 cm x 29,7 cm) i A5 (14,8 x 21 cm).

Unutrašnji listovi se štampaju na offset papiru 80gr. Korica se izrađuje od ljepenke debljine 2mm. Ljepenka se presvlači kunstdruck papirom gramature 150gr na kojem je odštampan vaš korporativni dizajn.

Rokovnike štampamo u minimalnoj količini 50 komada, ali čak i ako vam treba veća količina rokovnika, došli ste na pravo mjesto – štampamo tiraže do 3.000 primjeraka.

Rok isporuke naručenih rokovnika je 3-5 dana u zavisnosti od količine.

Dostupnost spiralnih rokovnika: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora. Sarajevo, Tuzla, Zenica, Mostar, Banja Luka, Bihać, Cazin, Brčko, Gračanica. Zagreb, Split, Varaždin, Osijek, Dubrovnik, Karlovac, Rijeka. Tiskanje, tiskara, štamparija.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”