Vi se nalazite na:  Početna  >  Promo materijali  >  Reklamne kape

Reklamne zimske vunene kape sa logotipom

Reklamne zimske vunene kape sa logotipom

Reklamne kape sa lgotipom

Reklamne zimske vunene kape sa logotipom su idealan promo reklamni artikal u zimskim mjesecima. Idealan su načim da zaštite uposlenike vaše firme i poslovne partnere tokom skijanja i drugih zimskih sportova. Zimski eventi na planinama, tim bildinzi (team buildings) ili drugi poslovni događaji u zimskim mjesecima su upotpunjeni reklamnim zimskim kapama. Na reklamne zimske kape možete štampati logotip vaše kompanije, web stranicu ili slogan vaše kompanije. Poklanjanjem reklamne zimske kape ne samo da ste dali promo artikal vaše kompanije, nego ste vašem uposleniku ili poslovnom partneru dali i upotrebnu vrijednost jer nikada se ne zna kome će ta kapa sačuvati glavu od hladnoće.

Reklamne zimske kape

Pored biorazgradivih eko cekera u ponudi imamo i pamučne sublimacijske eko cekere sa štampom logotipa ili reklamne poruka. Postoji nekoliko tehnika štampe na eko cekere i pamučne eko cekere. Najpopularnija tehnika štampe na eko cekere je štampa preslikačem i sito štampa na eko cekre i sito štampa na pamučne cekere. Štampa na eko cekere u jednoj boji, štampa na eko cekere u dvije boje, štampa na eko cekere u tri boje, štampa slike na eko cekere i štampa na eko cekere u koloru.

Štampa logotipa na kapama

U ponud imamo eko cekeri sa kratkom ručkom, eko cekeri sa dugom ručkom, pamučni cekeri sa dugom ručkom. Težina eko cekera 80 i 90 grama. U ponudi imamo eko ckeri crvene boje, eko cekeri plave boje, eko ckeri crne boje, eko cekeri bijele boje, eko cekeri bež boje, eko cekeri žute boje. Pamučni eko cekeri su izrađeni od 100% pamuka. Pamučni eko cekeri su najkvalitetniji cekeri sa štampom koje imamo u ponudi. Štampa na pamučnim cekerima radimo u nekoliko različitih tehnika štampe. Pamučni cekeri sa štampom.

Najčešća poslavljana pitanja za zimske kape

Minimalna količina eko cekera sa štampom logotipa  je 30 komada.

Štampu na reklamnim kapama vršimo preslikačem, sito štampom i direktnom digitalnom štampom.

Odštampane reklamne kape isporučujemo u roku 3-5 dana u zavisnosti od količine.

Odštampane reklamne kape dostavljamo na sve adrese u BiH.

Vaš logotip prilagođavamo svim pozicijama na kapi i šaljemo vam izgled reklamne kape na odobrenje.

Dostupnost spiralnih rokovnika: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora. Sarajevo, Tuzla, Zenica, Mostar, Banja Luka, Bihać, Cazin, Brčko, Gračanica. Zagreb, Split, Varaždin, Osijek, Dubrovnik, Karlovac, Rijeka. Tiskanje, tiskara, štamparija.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”