Vi se nalazite naPočetna  >  Kalendari  >  Stolni kalendari

Stolni kalendari

Stolni kalendari sa logotipom

Stolni kalendari

Štamparija FERAL printing d.o.o. izrađuje dvije vrste stolnih kalendara. Stolni kalendar jednolist ili stolni kalendar šator je najpopularnija vrsta reklamnih kalendara sa štampom logotipa vaše kompanije. Druga vrsta je stolni kaledar sa čvrstim postoljem. Stolni kalendar jednolist je cjenovno jako povoljan i najbolji je omjer uloženog i vraćenog u marketing. Stolni kalendari mogu postati pravi mali reklamni panoi jer imate mogućnost odabira grafičkog dizajna za stolne kalendare. Na stolni kalendar možete štampati korporativni dizajn vaše kompanije. Na stolni kalendar jednolist možete štampati logotip vaše kompanije, kontakt podatke, adresu vaše kompanije i sve ostalo što je potrebno. Naši stolni kalendari su praktični i funkcionalni jer na kalendaru postoje otvori kao držači za olovke. Stolni kalendar sa čvrstim postoljem ima 13 listova koji su za postolje uvezani metalnom spiralom. Tako da više nećete gubiti reklamne hemijske olovke na vašem stolu.  

Stolni kalendari jednolist ili šator

Najpopularnija vrsta stolnih kalendara su stolni kalendari tzv. jednolisti ili šatori. Ova vrsta stolnih kalendara se izrađuje od kvalitetnog kunstdruck 350gr papira. Ova vrsta papira omogućava da stolni kalendar šator bude stabilan i funkcionalan. Na gornjoj strani stolnog kalendara jednolista se nalazi okrugli tovori koji služe kao držači za vaše reklamne hemijske olovke. Stolne kalendare štampamo u koloru tako da možete aplicirati korporativni dizajn vaše kompanije. Stolni kalendari jednolisti se jako dobro kombinuju sa drugim promo artiklima kao što u spromo olovke, spiralni rokovnici, reklamne vrećice, zidni kalendari itd. 

Stolni kalendari sa čvrstim postoljem

Stolni kalendari sa čvrsim postoljem su dosta popularna vrsta kalendara. Postolje kalendara se izrađuje od kartona lepenke debljine 2mm, a slistovi kalendara se štampaju na kvalitetnom kunstdruck 150gr papiru. Listovi kalendara se za postolje uvezuju metalnom spiralom. Na stolne kalendare sa čvrsim postoljem možete štampati korporativni dizajn vaše kompanije, kontakt podatke i adresu kompanije. Također, možete birati i boju spirale za vaše stolne kalendare.

Najčešća poslavljana pitanja za stolne kalendare

Poštovani, u ponudi imamo sljedeće vrste stolnih kalendara:

  • Stolni kalendar jednolist
  • Stolni kalendar sa čvrstim postoljem. Ima 13 listove i spiralni uvez.

Ukoliko vam je potreban grafički dizajn kalendara možemo vam ponuditi grafički dizajn.

U zavisnosti od vrste kalendara minimalna količina se kreće od 300 do 500 komada.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”