Vi se nalazite na:  Početna  >  Offset štamparija >  Etikete

Štampanje etiketa i naljepnica

Štampanje etiketa i naljepnica

Štampanje etiketa i naljepnica

Etikete i naljepnice štampamo offset štamparskim mašinama i digitalnim štamparskim mašinama. Štampanje etiketa i naljepnica je moguće u jednoj boji ili u koloru. Također je moguće birati izradu etiketa i naljepnica na gloss ili matt papiru. Štamparija FERAL ima mogućnost izrade etiketa i naljepnica u različitim oblicima. Okrugle etikete ili naljepnice, četvrtaste etikete ili naljepnice, naljepnice nepravilnog oblika. Izrađujemo etikete za proizvode po želji kupca. Dimenzije etiketa ili naljepnica određuje kupac. Naljepnice štampamo na samoljepljivom muflon papiru koji može biti u gloss ili matt varijanti. Za naljepnice za proizvode nepravilnog oblika izrađujemo odgovarajuću štancu koja ostaje za svako sljedeće štampanje naljepnica. Štampanje izrada etiketa i naljepnica za proizvode.

Offset i digitalna štampa etiketa i naljepnica

U zavisnosti od količine etiketa koje se štampaju koristimo tehniku offset štampe i digitalne štampe. Za veće količine etiketa koristimo offset štampu, a za manje količine koristimo digitalnu štampu. Etikete za proizvode su neizostavan dio svake ozbiljne proizvodnje i zbog toga štampanje etiketa i naljepnica vrhunskog kvaliteta je jako bitno. Za etikete i naljepnice koje mi štampamo možemo ponuditi i uslugu grafičkog dizajna. Odštampane etikete i naljepnice isporučujemo na sve adrese u Bosni i Hercegovini.  

Grafički dizajn etiketa i naljepnica

Štamparija FERAL nudi grafički dizajn za etikete za proizvode. U saradnji i komunikaciji sa našim kupcima prikupljamo sve potrebne informacije, tehničke podatke kao što su npr. dimenzije etiketa i vrsta papira za etikete. Na osnovu tih podataka izrađujemo grafički dizajn koji na kraju odobrava kupac. Pri izradi grafičkog dizajna etiketa vodimo računa da li su etikete okruglog oblika, četvrtastog oblika ili nepravilnog oblika. Kod etiketa nepravilnog oblika izrađujemo štancu koja se može koristiti za sve sljedeće narudžbe. 

Najčešće postavljanja pitanja za etikete i naljepnice

Izrađujemo etikete i deklaracije svih dimenzija i oblika po želji kupca.

Etikete ili naljepnice štampamo u koloru, jednoj boji, dvije boje, ili tri boje.

U zavisnosti od količine etikete isporučujemo u roku od 3-5 dana.

Kako i za sve druge naše proizvode štamparija FERAL nudi uslugu grafičkog dizajna za etikete ili naljepnice.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”