Vi se nalazite na: Početna > Rokovnici  > Rokovnici šiveni koncem

ROKOVNICI šiveni koncem

Rokovnik šiven koncem - dostupni formati: B5 / B4 / A4 / A3

Rokovnik šiven koncem tvrdih korica debljine 2 mm. Dostupan je u sljedećim formatima: B5 / B4 / A4 / A3 sa dizajnom po vašem zahtjevu. Mogućnost biranja sjajne ili matt folije po vašem zahtjevu. Broj listova je 120 sa štampom vašeg logotipa ili drugih podataka po vašoj želji na svim listovima. 

Rokovnik tvrdi uvez treca slika

ROKOVNICI ŠIVENI KONCEM

Rokovnici šiveni koncem sa vašim korporativnim dizajnom su prepoznatljivi reklamni ili promo materijali i sastavni su dio narudžbe reklamnog materijala. Reklamni rokovnici su su jako kvalitetan reklamni proizvod gdje je kompanija u mogućnosti aplicirati svoj korporativni dizajn, logotip, slike i kontakt podatke. Debljina korica rokovnika je 2 mm, a način uveza je šivenje koncem. Dostupni formati rokovnika uvezanog u spiralu su B5, B4, A4 i A3. 

BRENDIRANI ROKOVNICI ŠIVENI KONCEM

Ono što čini ove rokovnike popularnim je to što možete na korice aplicirati bilo koji grafiči dizajn koji želite. Brendirani rokovnici sa spiralnim uvezom je reklamni artikal koji se idealo kombinuje sa drugim reklamnim artiklima kao što su reklamne kese/vrećice, reklamne hemijske olovke, reklamni notesi, reklamni kišobrani, stolne mape itd. Idealan su promo artikal za poslovne događaje kao što su sajmovi, poslovni susreti, poslovni sastanci itd. Na svakoj stranici rokovnika je odštampan logotip vaše kompanije, a možete također birati da li želite listove sa linijama ili kockicama.

REKLAMNI ROKOVNICI i NOVOGODIŠNJI POKLONI

Novogodišnji promotivni artikli su nezamislivi bez brendiranih rokovnika. Pored toga što estetski jako lijepo izgledaju i pričaju priču o vašoj kompaniji vi zapravo vašem poslovnom partneru dajete i upotrebnu vrijednost. Tokom cijele godine vaši brendirani rokovnici su podsjetnik vašim partnerima na vas i vašu kompaniju. Ukoliko im uz to polžklonite i reklamnu kocku, vašu reklamnu vrećicu i olovku vi ste kompletirali jedan promo set reklamnih artikala.

E slika
VRLO DOBRO
4.5/5

Bazirano na 483 recenzije

VRLO DOBRO
4.4/5

“Uvijek sam jako zadovoljan, prije svega jer se naljepnice lahko kidaju i zaljepljuju.” 17.0.10.2022.

VRLO DOBRO
4/5

Hvala na stručnom savjetu i super brzoj isporuci…” 14.09.2022.

VRLO DOBRO
4.4/5

“Roba vrlo dobra, cijena i dostava dobra. Dodatno pojašnjavanje nije potrebno.” 07.09.2021.

ODLIČNO
5/5

“Perfektno – dostava za 2 dana – bila je gotovo nevjerovatna, odmah smo napravili drugu narudžbu.”